• Tel. 06-81800993
  • |
  • info@ipmarktplaats.nl

Ook als intermediair gratis opdrachten plaatsen en rechtstreeks uw interim professional inhuren.

IPmarktplaats voor de Opdrachtgever

Op zoek naar kwalitatieve en gecertificeerde freelancers voor je project of tijdelijke vacatures? Bij IPmarktplaats willen we het makkelijker maken voor u als opdrachtgever om de beste freelancers te vinden en te selecteren.

Intermediairs

Ook als detachering en/of consultancy bureau kunt u gebruik maken van onze diensten, gratis opdrachten plaatsen en ongelimiteerd zoeken en matchen in onze database van gekwalificeerde freelancers.

  • U heeft rechtstreeks contact met eindklanten (géén marge stapeling)
  • Transparantie over de marge richting de professional met maximaal 15% marge

 

Gratis opdracht online plaatsen

Via het IPMarktplaats platform plaats je snel en eenvoudig gratis je opdracht, waarna je direct reacties ontvangt van geïnteresseerde freelancers.
Klik hier om gratis je opdracht te plaatsen.
Een geavanceerd matching systeem helpt je om snel de beste professional te selecteren. Je kunt daarna direct zaken doen, zonder bemiddelingskosten.

Freelancers zoeken

Bij IPMarktplaats kunnen opdrachtgevers onbeperkt opdrachten plaatsen of zelf in de database zoeken naar beschikbare freelancers. Zit de freelancer van je keuze erbij dan kun je via het platform een bericht sturen waarna de professional contact met je opneemt. Doe daarna direct zaken, zonder marge!

Betere Interim kandidaten vinden met de kwaliteitslabel. Actuele- en gescreende informatie van honderden interimmers.

  • Direct toegang tot de contactgegevens van de kandidaten en hun actuele social media profiel.
  • Hogere betrouwbaarheid door zelfcensuur bij een social media profiel.
  • Meteen inzicht in beschikbaarheid.
  • De meest effectieve en efficiënte manier om kandidaten te vinden.

Meer weten? Gebruik het contactformulier.

Heb je regelmatig behoefte aan bepaalde specialismen op tijdelijke basis? Bijvoorbeeld aan SEPA professionals, communicatie professionals, coaches, tekstschrijvers, software ontwikkelaars of projectmedewerkers? Vraag dan een freelance pool aan!

Expertise pool

Na het bepalen van het gewenste profiel en de toelatingscriteria wordt de expertise pool aangemaakt. Je kunt zelf professionals selecteren en toevoegen aan je team, of de selectie van de poolleden aan ons overlaten als inhuurdesk.

Met een expertise pool hoef je voortaan niet rond te bellen wie er beschikbaar is voor de opdracht. Na het uitzetten van je aanvraag reageren de beschikbare professionals en kun je snel een keuze maken uit een pool van geverifieerde professionals. 

Zoekopdracht plaatsen

Na het bespreken van het profiel waaraan de ideale kandidaat moet voldoen zorgen onze recruiters voor een shortlist van de best matchende kandidaten.

Bij de selectie wordt gelet op de vereiste expertise en ervaring, de benodigde competenties en worden referenties nagetrokken.

Na een intake tussen jouw organisatie en de professionals wordt besloten wie er het beste past op de functie en een keuze gemaakt.

 

 


Diensten