• Tel. 06-81800993
  • |
  • info@ipmarktplaats.nl

Werken aan een transparante interim markt

Interim-Professional Marktplaats B.V. voor de ZZP Professional

Waarom IPmarkplaats  

    • U heeft rechtstreeks contact met eindklanten (géén marge stapeling)
    • Transparantie over de marge vanaf 0% bij rechtstreeks contact met opdrachtgever tot maximaal 15% marge bij aangesloten intermediairs 

Academy: Rainmakers

Rainmakers zijn professionals die keer op keer nieuwe opdrachten binnen halen. Voor zichzelf of voor collega's. Geen verkopers maar experts die inhoudelijke kennis koppelen aan commerciële vaardigheden. 

Het is onze passie en missie om professionals te helpen zelf opdrachten binnen te halen met nieuwe commerciële skills en strategieën.
Expertise pools
Opdrachtgevers vragen steeds meer kennis. Als interim professional is het belangrijk om opgenomen te zijn in een expertise pool. Als professional member kan je jezelf zo extra profileren op basis van je kennis

Wij houden ons dagelijks bezig met het zoeken naar de nieuwe interim opdrachten. Daarnaast is onze belangrijkste taak het vinden van de juiste match. Een mailbox vol niet relevante opdrachten is zonde van de tijd. Wij gaan alleen voor de beste match!

Belangrijk is om eerlijk te zijn over het niveau werk dat je zoekt. Ben je net begonnen als freelancer en wil je nog veel werkervaring opdoen, zet jezelf dan als Junior in de markt. Je bent dan breed inzetbaar tegen een redelijk tarief. Mensen met meer ervaring zullen juist werk zoeken op Medior of Senior niveau. Natuurlijk vraagt dit een bijbehorende zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Ook wordt bijvoorbeeld van je verwacht dat je een volwaardig gesprekspartner bent voor het management of leiding kunt geven aan een projectteam of afdeling. De opdrachten die hierbij horen zijn specialistischer en hebben een bijbehorend tarief. Het is geen harde lijn en in ieder vakgebied verschilt wat er van je gevraagd wordt.


Diensten